Gelaatsverzorging

Een mooie, gladde en stralende huid met een gezonde teint is hét symbool bij uitstek van jeugdigheid en gezondheid ! Bij een gelaatsverzorging zal uw gelaat zowel oppervlakkig als in de diepte gereinigd worden en krijgt u een ontspannende gelaatsmassage gevolgd door een masker. Kortom laat u eens goed verwennen terwijl je huid er wel bij vaart !

gelaatsverzorging

Epilaties

Hoewel vrouwen maar weinig lichaamsbeharing hebben overgehouden blijken onze haartjes toch vaak een bron van ergernis te zijn… bij ons modern schoonheidsideaal horen nu eenmaal geen haartjes. Om ervoor te zorgen dat het haar langer wegblijft zullen we tijdens het epileren het haar met inbegrip van de haarwortel verwijderen.

epilaties

Manicure

Hoe vaak per dag wassen we onze handen, gebruiken we schoonmaakproducten, of worden onze handen blootgesteld aan warmte en koude ? Onze handen verdienen het dan ook om goed verzorgd te worden. Elsthetiek zorgt voor een uitgebreide verwenbeurt voor je handen, met een optionele Gelish afwerking van de nagels als finishing touch.

manicure

Contact

foto Els

Els Jooris
055 21 65 68
0477 79 75 89
info@elsthetiek.be
facebook.com/elsthetiek
Ondernemingsnummer : 0691.560.609

Based in Mater (Oudenaarde)